Login Form - Ro

0 Total 0,00 lei
 x 

Coșul de cumpărături este gol!

Categorii

Microgreens  adica "microplantele" reprezinta o categorie relativ noua de legume, sub forma unor plantute tinere, comestibile, deja intrate în categoria de "super mancare", datorită conținutului ridicat de substanțe benefice (minerale, vitamine etc).

Microgreens sunt plante aflate in primul stadiu de crestere (tulpina si primele doua frunze adevarate). Comparativ cu plantele mature, in cazul microplantutelor, aroma si gustul sunt mult mai intense iar concentratia in nutrienti este mult mai mare.

Microgreens sunt utilizate in numeroase diete pentru o alimentatie sanatoasa. Din ce in ce mai multi nutritionisti si bucatari includ microplantele in retetele lor, datorita continutului ridicat in nutrienti (minerale, vitamine etc).

O regula de respectat cu strictete in cultivarea plantelor Microgreen este ca pe intreaga perioada de cultura sa nu se utilizeze niciun fel de ingrasamant chimic sau pesticide.

Plantutele Microgreen se pot cultiva foarte usor utilizand minisera Microgreen, creata special pentru cultivarea microplantutelor fara a folosi un suport de cultura (substrat, turba etc). Pe toata perioada lor de crestere, plantutele se vor hrani doar din rezerva bogata de nutrienti regasita in seminte lor. Este nevoie doar de apa curata si bineinteles...grija dumneavoastra.

Rezultate 1 - 7 din 7

Minisera Microgreen

40,80 lei
minisera pentru obtinerea plantelor microgreens fabricata din plastic rezistent este compusa din: tavita pentru acumulare exces de apa suport cultivare pentru pozitionarea foliei preinsamnatate capac transparent pentru asigurarea ...

Despre noi

Orar

Luni - Vineri: 08AM - 17PM

Sâmbătă: 08AM - 11AM

Duminică: ÎNCHIS

Lucrăm și în zilele de sărbătoare.

Meniul