varietate semi tarzie
planta cu crestere nedeterminata, ce necesita palisare, viguroasa
produce fructe carnoase, cu un continut ridicat de materie uscata, pielita subtire si seminte putine
recunoscuta in Italia ca fiind cea mai buna tomata ...
varietate timpurie
planta cu capatana sferica de dimensiuni medii, bine inchisa
frunzele sunt lucioase, foarte infasurate, de culoare verde deschis, cu nervuri putin pronuntate
germinatie minima 75%
puritate 97%
cca 250 seminte/gram
varietate semi timpurie
planta cu port erect, cu frunze exterioare mici
tulpina lunga cu multe capatani mici, compacte si fragede
germinatie minima 75%
puritate 97%
cca 300 seminte/gram
soi timpuriu
plantă cu creștere nedeterminată
produce fructe tip cherry prunișoare
potrivit atât pentru cultivarea la ghiveci, cât și în câmp deschis și în sere
prezintă rezistență la fusarioză 1-2, nematozi și virusul mozaic
plantă viguroasă, cu port înalt
fructele sunt cilindrice, cu pulpă consistentă
potrivită pentru consum în stare proaspătă
prezintă rezistență la fusarioză și verticilioză
varietate semi-timpurie
planta este robustă și bine ramnificată
fructele sunt de dimensiuni bune , de formă rotund-ovală
culoarea fructelor: negru strălucitor
are o perioadă bună de păstrare în stare proaspătă
potrivită atât pentru ...
varietate timpurie
captana cilindrica, inalta de cca 30 cm
capatana voluminoasa si bine inchegata
frunzele sunt ample, de culoare verde deschis, cu nervuri albe
tulpina groasa, de culoare alba
se poate consuma cruda sau gatita
germinatie ...
varietate semi-tardiva
capatani sferice, cu greutate notabila
frunze rosii-purpurii, infasurate, fine cu o buna rezistenta la temperaturile scazute
germinatie minima 75%
puritate 97%
cca 250 seminte/gram
latina: Origanum vulgare L.
planta aromatica perena
frunzele sale proaspete sau uscate sunt utilizate la prepararea salatelor sau pentru a prepara pizza
germinatie minima 65%
puritate 98%
latina: Rosmarinus officinalis L.
planta mediteraneana perena
are multiple utilizari in bucatarie, dar in special in prepararea carnii de miel, impreuna cu legumele prajite sau pentru a da aroma uleiului de masline
deasemenea este utilizat ...
latina: Salvia officinalis L.
planta perena
este vesnic verde
se utilizeaza in bucatarie pentru aromatizarea diverselor preparate culinare, cum ar fi la prepararea carni de porc si de vita, mezelurilor, branzeturilor, la prepararea pestelui ...
planta timpurie, viguroasa, productiva
produce fructe rotunde cu coaje groasa verde si miez galben
miezul este foarte dulce si fraged
talia plantei are cca 100 cm
temperatura de geminare la momentul semanarii trebuie sa fie cuprinsa intre ...