Login Form - Ro

Telefon

Sună la

(+40) 771 498 596

0 Total 0,00 lei
 x 

Coșul de cumpărături este gol!

Categorii

Atlantica Agricola

Atlantica Agricola a fost infiintata in anul 1982 si, in originea sa, a fost focusata pe dezvoltarea produselor agricole pe baza de acizi humici si fulvici. Atlantica Agricola a fost o firme pionier in dezvoltarea acestori tipuri de produse si a ajuns la prima etapa cu Biocat-15, un ingrasamant organic, care a presupus lansarea companiei pe piata internationala.

Succesul cu Biocat-15 a extins politica companiei si astfel, Atlantica Agricola a devenit o companie internationala cu o activitate de export in crestere.

Procesul de internationalizare a inceput prin plasarea produselor pe continentul american, precum si prin creearea unei retele solide de distributie, ceea ce a implicat Atlantica Agricola de a deveni un referent in dezvoltarea si creearea unor noi produse pentru agricultura intr-o gama larga de culturi.

Ca rezultat al acestor cercetari, a fost infiintata Bio Atlantica, ca un centru de formulare si productie situat in Honduras, unde o noua linie de produse bazate pe extracte vegetale a fost infiintata. Pentru a obtine aceste extracte naturale, sunt cultivate materii prime si prelucrate cu scopul de a controla intregul proces de productie, de la inceput pana la sfarsit.

In ultimul deceniu, Atlantica Agricola si-a continuat expansiunea intr-un mod global, ajungand sa fie prezenta in 40 de tari in intreaga lume. In prezent, succesul companiei nu se bazeaza doar in exportul produselor, ci si in creearea de produse de calitate, precum si de retele de distribuitori si specialisti in intreaga lume, ce isi ofera experienta si cunostintele lor. Aceasta caracteristica este esentiala in dezvoltarea de diferite linii de cercetare, ce studiaza adaptabilitatea produselor la culturi, climat si tehnici agronomice.

Atlantica Agricola are in prezent trei centre de productie specifice fiecarei game de productie:

Spain, Villena (Alicante):
centru principal de productie


Honduras, San Pedro Sula:
centrul Bio Atlántica de extracte vegetale

Morocco, Agadir:
centru de productie acizi humici solizi si fulvici

Pe langa aceste centre, Atlantica Agricola mai detine 5 companii subsidiare in mai multe tari ce sustin afacerea in zonele respective:

  • Honduras: Atlántica Agrícola din Honduras
  • Costa Rica: Atlántica Agrícola din Costa Rica
  • Mexic: Atlántica Agrícola din Mexic
  • Brazilia: Atlántica Agrícola din Brazilia
  • Guatemala: Atlántica Agrícola din Guatemala.
Rezultate 1 - 2 din 2

Florone

170,00 lei
Florone - flacon 1 l - STOC LIMITAT !!!

Raykat Engorde

19,53 lei
79,50 lei
Raykat Engorde - flacon 1 l - STOC LIMITAT !!!

Despre noi

Orar

Luni - Vineri: 08AM - 17PM

Sâmbătă: 08AM - 11AM

Duminică: ÎNCHIS

Lucrăm și în zilele de sărbătoare.

Meniul