Login Form - Ro

0 Total 0,00 lei
 x 

Coșul de cumpărături este gol!

Categorii

Optimol 4 G - 5 kg

405,00 lei

Disponibilitate: În stoc

Optimol 4 G - 5 kg

Substanta activa: metaldehida 4%

Caracteristici:

Optimol 4 G este un moluscocid specific si selectiv, formulat sub forma de granule pe baza de drojdii superioare folosite ca atractant alimentar in combinatie cu un surfactant special care imbunatateste absorbtia substantei active la nivelul intestinelor.

Mod de actiune:

Modul de actiune este de otravire prin ingestie, anesteziere si imobilizare, deshidratare prin secretie in exces de mucus. Optimol se descompune in final in CO2 si apa, nefiind poluant pentru mediul inconjuratorare; are o perioada lunga de actiune, nu are restrictii privind intervalul de pauza pana la recoltare, nu afecteaza fauna utila (rame, carabide) si contine un repelent pentru pasaridoza usor de administrat si eficacitate mai ridicata a produsului datorita unei densitati optime a granulelor pe unitatea de suprafata.

Stadiul omologarilor in Romania:

Cultura Daunatorul Doza
Varzoase, salata, spanac, fasole, legume radacinoase, rapita, grau, sfecla de zahar, flori, arbusti etc. melci fara cochilie, limacsi 15 kg/ha

Recomandari de utilizare:

Tratamentele cu OPTIMOL 4G se efectueaza cand apar semne ca daunatorul (melc, limax) exista in cultura, in principal primavara si toamna.

OPTIMOL 4 G se aplica prin imprastiere la suprafata solului, manual sau mecanic. Rezultate maxime se obtin la tratamente in conditii de umiditate.

Produs al companiei Lonza

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Despre noi

Orar

Luni - Vineri: 08AM - 17PM

Sâmbătă: 08AM - 11AM

Duminică: ÎNCHIS

Lucrăm și în zilele de sărbătoare.

Meniul