Repelent tantari

37,70 lei

Disponibilitate: În stoc

Off limits - Repelent tantari, flacon 1 l

REPELENT

PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE

ȚÂNȚARI

pentru 50 m2

GRANULE DE LĂMÂIȚĂ

PENTRU A ÎNDEPĂRTA ȚÂNȚARII ȘI INSECTELE

 ZBURĂTOARE DIN GRĂDINI, PELUZE DE GAZON ȘI TERASE

 

CARACTERISTICIGranulele “Off Limits Țânțari” ține la distanță țânțarii comuni, țânțarii tigru și alte insecte zburătoare ce afectează câmpurile, grădinile și terasele. Produsul poate fi aplicat în toate zonele unde există o invazie și este potrivit în special în grădini, camping-uri și în locurile de luat masa în aer liber etc. Produsul dacă este utilizat corect este sigur pentru oameni, animale sau plante și este sigur față de mediul înconjurător.

UTILIZARE ȘI DOZAJÎmprăștiați suprafața ce trebuie tratată cu 150 g de produs pentru 10 m2. Repetați dacă este necesar pentru a preveni întoarcerea insectelor. Produsul ar trebui să aibă efect pentru circa 1 săptămână dar ploaia torențială sau irigarea poate reduce eficacitatea sa.

ATENȚIONĂRINu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.