0 Total 0,00 lei
 x 

Coșul de cumpărături este gol!

Categorii

Repelent soareci si sobolani

37,70 lei

Disponibilitate: În stoc

Off limits - Repelent soareci si sobolani, flacon 1 l

REPELENT

PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE

ȘOARECI ȘI ȘOBOLANI

 

GRANULE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA ȘOARECILOR ȘI ȘOBOLANILOR

DIN STRATURILE DE LEGUME, PELUZE DE GAZON ȘI GRĂDINI

 

CARACTERISTICIGranulele Off Limits împiedică în mod natural prezența șoarecilor și șobolanilor în grădini, peluze de gazon și grădinile de legume datorita formulei sale speciale bazată pe uleiuri esențiale pe care rozătoarele le găsesc ca fiind neplăcute. Produsul poate fi aplicat în orice loc unde deja există o invazie de rozătoare sau utilizat ca măsură preventivă în grădini, straturile de legume și flori. Dacă este utilizat corect produsul nu este periculos pentru oameni, animale sau plante și este prietenos cu mediul înconjurător.

UTILIZARE ȘI DOZAJÎmprăștiați Off Limits pe suprafața pe ce doriți să o tratați utilizând circa 15-20 g/m2. După aplicare dacă doriți să protejați animalele sălbatice, puteți crea un cordon protector suprapunând 5 cm peste suprafața tratată. Produsul este activ timp de 2-3 săptămâni. Ploaia și irigarea pot reduce eficacitatea produsului.

ATENȚIONĂRINu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
  • Brand 10
  • Brand 11
  • Brand 12
  • Brand 13
  • Brand 14
  • Brand 15
  • Brand 16
  • Brand 17
  • Brand 18
Prev
Next

Despre noi

Orar

Luni - Vineri: 08AM - 17PM

Sâmbătă: 08AM - 11AM

Duminică: ÎNCHIS

Lucrăm și în zilele de sărbătoare.

Meniul