Repelent cartita

37,70 lei

Disponibilitate: În stoc

Off limits - Repelent cartita, flacon 1 l

REPELENT

PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE

CÂRTIȚĂ

pentru 50 m2

GRANULE CU BARIERĂ OLFACTIVĂ

PENTRU A ÎNDEPĂRTA CÂRTIȚELE ȘI NUTRIILE

 DIN GRĂDINILE DE LEGUME, PELUZE DE GAZON ȘI GRĂDINILE DE FLORI

 

CARACTERISTICIGranulele “Off Limits Cârtiță” ține la distanță cârtițele și nutriile de straturile de legume, peluzele de gazon și grădinile de flori. Datorită formulei sale speciale cu uleiuri esențiale creează o barieră olfactivă eficace. Produsul poate fi aplicat în toate zonele unde există o invazie ori unde doriți să preveniți prezența acestora (în grădină, pe gazon sau în straturile de legume). Produsul dacă este utilizat corect este sigur pentru oameni, animale sau plante și este sigur față de mediul înconjurător.

UTILIZARE ȘI DOZAJÎmprăștiați “Off Limits” în suprafața ce trebuie tratată cu circa 50-65 g în intrările sau ieșirile tunelelor și a mușuroaielor cârtițelor.După alicare, puteți crea un cordon protectiv preventiv utilizând o bandă lată de cca 5 cm de produs de jur împrejurul zonei pentru a descuraja intrarea animalelor. Produsul va avea efect pentru 2-3 săptămâni dar ploaia torențială sau irigarea poate reduce eficacitatea sa. Pentru rezultatele cele mai bune, utilizați din februarie până în noiembrie.

ATENȚIONĂRINu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.