Repelent caini si pisici

37,70 lei

Disponibilitate: În stoc

Off limits - Repelent caini si pisici, flacon 1 l

REPELENT

PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE

CÂINI ȘI PISICI

pentru 180 m2

GRANULE CU BARIERĂ OLFACTIVĂ

PENTRU A ÎNDEPĂRTA CÂINII ȘI PISICILE

 DIN PELUZELE DE GAZON ȘI GRĂDINI

 

 

CARACTERISTICI“Off Limits Câini și Pisici” va îndepărta câinii și pisicile creând o barieră olfactivă persistentă ce va perturba obiceiurile normale ale animalelor. Produsul poate fi aplicat oriunde în prezența câinilor și pisicilor unde prezența acestora nu este dorită (grădini, borduri de flori, straturi de flori etc.) sau oriunde doriți să le îndepărtați. Dacă este utilizat corect, produsul va fi inofensiv pentru oameni, animale și plante și nu dănează mediul ambiant.

UTILIZARE ȘI DOZAJÎmprăștiați garnulele “Off Limits Câini și Pisici” pe suprafața dorită, folosind o doză de cca. 50 g la fiecare 10 m2. Dacă este necesar, repetați doza la fiecare 3-4 zile, dar eficacitatea sa ar trebui să dureze până la o săptămână. Produsul va avea efect pentru o lungă perioadă de timp - tratați până invazia a fost oprită. Ploile torențiale și irigările pot reduce durabilitatea sa.

ATENȚIONĂRINu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.