0 Total 0,00 lei
 x 

Coșul de cumpărături este gol!

Categorii

Decis Expert 100 EC - 2.5 ml

3,60 lei

Disponibilitate: În stoc

Decis Expert 100 EC - 2.5 ml

Insecticid foliar pentru combaterea insectelor daunatoare aflate in stadiul de larve sau adulti la cerealele de toamna si primavara (grau, orz, ovaz), rapita, mustar (de toamna si primavara), varza, conopida, fasole, mazare, salata, sfecla pentru zahar, nap.

Substanta activa: deltametrin 100 g/l
Formulare: EC (concentrat emulsionabil)

Mod de utilizare

Cultura Organism tinta Doza/Concentratie

Cereale de toamna si primavara

(grau, orz, ovaz)

Afide (Aphis spp)

62.5 ml/ha

Rapita

mustar (de toamna)

Gargarita tulpinilor (Ceutorhynchus sp.)

Țântarul silicvelor (Dasineura brassicae)

Gândacul lucios (Meligethes aeneus)

Purici de pamânt (Psylliodes chrysocephala)

Afide (Aphids spp.)

75 ml/ha

Rapita

mustar (de primavara)

Gargarita tulpinilor (Ceutorhynchus sp.)

Țântarul silicvelor (Dasineura brassicae)

Gândacul lucios (Meligethes aeneus)

Purici de pamânt (Psylliodes chrysocephala)

Afide (Aphids spp.)

75 ml/ha

Varza, varza de Brussels

Afide (Aphids spp.)

Puricii cruciferelor (Phyllotreta spp.)

Fluturele alb (Pieris brassicae)

Musculita alba (Trialeurodes vaporariorum

75 ml/ha

Conopida

Afide (Aphids spp.)

Puricii cruciferelor (Phyllotreta spp.)

Fluturele alb (Pieris brassicae)

Musculita alba (Trialeurodes vaporariorum)

75 ml/ha

Fasole Gargarita frunzelor de mazare (Sitona lineatus)

75 ml/ha

Mazare Tântarul florilor de mazare (Contarinia pisi)

75 ml/ha

Salata Buha gradinilor de legume (Agrotis nigrum)

62.5 ml/ha

Sfecla pentru zahar, nap

Puricele sfeclei (Chaetocnema concinna)

Puricii cruciferelor (Phyllotreta spp.)

75 ml/ha

Mod de actiune

Decis Expert actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare aflate in stadiul de larve sau adulti. Are efect de soc si durata de activitate de cca. 10 zile. Adera puternic la suprafata frunzei si nu este spalat de precipitatiile aparute dupa mai mult de o ora de la aplicare.

Cereale de toamna (grâu, orz, ovaz)

Se utlizeaza 62,5 ml/ha pentru a combate afidele (Aphids spp.).Se aplica maximum 3 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 l/ha. Timp de pauza 30 de zile.

Cereale de primavara (grâu, orz, ovaz) afidele (Aphids spp.): 62,5 ml/ha Se aplica maximum 2 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 l/ha. Timp de pauza 30 de zile.

Rapita, mustar (de toamna)

Se utlizeaza 75 ml/ha pentru a combate gargarita tulpinilor (Ceutorhynchus sp.), tântarul silicvelor (Dasineura brassicae), gândacul lucios (Meligethes aeneus), purici de pamânt (Psylliodes chrysocephala), afidele (Aphids spp.). Se aplica maximum 4 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 l/ha. Timp de pauza 45 de zile.

Rapita, mustar (de primavara)

Se utlizeaza 75 ml/ha pentru a combate gargarita tulpinilor (Ceutorhynchus sp.), tântarul silicvelor (Dasineura brassicae), gândacul lucios (Meligethes aeneus), purici de pamânt (Psylliodes chrysocephala), afidele (Aphids spp.). Se aplica maximum 3 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente 7 zile. Volum de solutie 200 l/ha. Timp de pauza 45 de zile.

Varza, varza de Brussels

Se utlizeaza 75 ml/ha pentru a combate afidele (Aphids spp.), puricii cruciferelor (Phyllotreta spp.), fluturele alb (Pieris brassicae), musculita alba (Trialeurodes vaporariorum). Se aplica maximum 2 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 400 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

Conopida

Se utlizeaza 75 ml/ha pentru a combate afidele (Aphids spp.), puricii cruciferelor (Phyllotreta spp.), fluturele alb (Pieris brassicae), musculita alba (Trialeurodes vaporariorum). Se aplica maximum 3 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 400 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

Fasole

Se utlizeaza 75 ml/ha pentru a combate gargarita frunzelor de mazare (Sitona lineatus). Se aplica maximum 2 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 200 - 400 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

Mazare

Se utlizeaza 75 ml/ha pentru a combate tântarul florilor de mazare (Contarinia pisi). Se aplica maximum 2 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 200 - 400 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

Salata

Se utlizeaza 62,5 ml/ha pentru a combate buha gradinilor de legume (Agrotis nigrum). Se aplica maximum 3 tratamente pe sezon, la avertizare. Volum de solutie 1000 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

Sfecla pentru zahar, nap

Se utlizeaza 75 ml/ha pentru a combate puricele sfeclei (Chaetocnema concinna), puricii cruciferelor (Phyllotreta spp.). Se aplica un singur tratament. Volum solutie 200 - 400 l/ha. Timp de pauza 30 de zile.

Produs al companiei Bayer Cropscience

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
  • Brand 10
  • Brand 11
  • Brand 12
  • Brand 13
  • Brand 14
  • Brand 15
  • Brand 16
  • Brand 17
  • Brand 18
Prev
Next

Despre noi

Orar

Luni - Vineri: 08AM - 17PM

Sâmbătă: 08AM - 11AM

Duminică: ÎNCHIS

Lucrăm și în zilele de sărbătoare.

Meniul