Login Form - Ro

0 Total 0,00 lei
 x 

Coșul de cumpărături este gol!

Categorii

GRANDFIELD FORT

GRANDFIELD FORT contine micronutrienti in balanta echilibrata pentru a indeplini necesitatile plantei.

GRANDFIELD FORT poate fi amestecat cu amendamente de sol si acid humic pana la nevoile consumatorului.

O gama larga de ingrasaminte granulare produse atat  fizic cat si chimic utilizand materii prime de inalta calitate,  pentru a fi omogene din punctul de vedere al caracteristicilor chimice si fizice asigurand o distributie echilibrata a nutritientilor necesari plantei in camp, pentru toate tipurile de plante.

Caracteristicile chimice:

Pentru a asigura echilibrul nutritiei plantei, toate produsele contin:

Azot: azotul stimuleaza vegetatia, si este esential pentru asimilare si respiratie. Este un component cheie al proteinei si al clorofilei. Lipsa azotului este recunoscut prin vegetatia galbuie si cresterea lenta.

Fosfor: nevoia de fosfor este cea mai mare la inceputul perioadei de vegetatie. Un deficit de fosfor are ca rezultat plante de dimensiuni mici, seminte putine, maturarea intarziata si o tenta rosiatica a plantei.

Potasiu: nevoia de potasiu este cea mai mare la sfarsitul perioadei de vegetatie. Potasiul controleaza respiratia plantelor si transportul produselor de fotosinteza. Activeaza  nenumarate  enzime  aflate in concentrarea potasiului in paiele de cereal; daca paiul este indepartat impreuna cu spicul, poate aparea o deficient de potasiu. Deficienta de potasiu este observanta printr-o  crestere lenta, printr-un system radicular slab dezvoltat si o tenta gri a plantei.

Magneziul: magneziul este un component al clorofilei. Deficienta apare prima data la frunzele bazale batrane. Concentratia ridicata de magneziu solubil in apa, evita aparita deficientei de nutrienti si asigura o nutritie echilibrata.

Sulf: sulf solubil direct disponibil plantelor. Studiile au aratat ca, cresterea productiei poate fi realizata prin adaugarea de sulf ; plantele au nevoie de sulf la fel de mult ca de fosfor. Sulful este vital pentru cresterea plantelor, pentru proteina si dezvoltarea semintelor.

Contine micronutrienti intr-un raport echilibrat pentru a completa nevoile plantelor.

Abilitatea de a fi amestecat cu amendamente de sol si acid humic, in functie de nevoile consumatorilor.

Produse

Produs Descriere
Grandfield FORT 12-12-17+2MgO+TE
Ingrasamant special bazat pe sulfat de potasiu cu un nivel ridicat de potasiu, magneziu, sulf si un continut scazut de compusi pe baza de clor.
Grandfield FORT 15-15-15+TE
Ingrasamant granular NPK ideal, potrivit pentru toate tipurile de culturi pe tot parcursul ciclului de vegetatie, acesta contine un raport echilibrat de azot, fosfor și potasiu.
Grandfield FORT 18-18-5+1.5MgO+TE
Un ingrasamant granular special. Este un excelent hranitor pentru plante si un bun produs pentru imbunatatirea solului. Contine magneziu, sulf si elemente ce imbunatatesc calitatea solului la care se adauga NPK si microelemente.
Grandfield FORT 20-10-10+TE Contine un raport ridicat de azot. Este potrivit pentru utilizare in perioada cresterii vegetative atunci cand planta necesita un raport mai ridicat de azot in comparatie cu fosforul sau potasiul.
Grandfield FORT 25-05-10+2MgO+TE Contine un raport ridicat de azot. Este potrivit pentru utilizare in perioada cresterii vegetative atunci cand planta necesita un raport mai ridicat de azot in comparatie cu fosforul sau potasiul.

 

Rezultate 1 - 3 din 3

GRANDFIELD FORT 12-12-17-2MgO+TE

104,00 lei
Grandfield Fort 12-12-17+2MgO+TE, sac 25 kg

GRANDFIELD FORT 15-15-15+TE

104,00 lei
Grandfield Fort 15-15-15+TE, sac 25 kg

GRANDFIELD FORT 20-10-10+TE

104,00 lei
Grandfield Fort 20-10-10+TE, sac 25 kg

Despre noi

Orar

Luni - Vineri: 08AM - 17PM

Sâmbătă: 08AM - 11AM

Duminică: ÎNCHIS

Lucrăm și în zilele de sărbătoare.

Meniul