Login Form - Ro

0 Total 0,00 lei
 x 

Coșul de cumpărături este gol!

Categorii

GRANDFIELD FORT 15-15-15+TE

104,00 lei

Disponibilitate: În stoc

Grandfield Fort 15-15-15+TE, sac 25 kg

GRANDFIELD® FORT 15-15-15+TE

O gama larga de ingrasaminte granulare produse atat  fizic cat si chimic utilizand materii prime de inalta calitate,  pentru a fi omogene din punctul de vedere al caracteristicilor chimice si fizice asigurand o distributie echilibrata a nutritientilor necesari plantei in camp, pentru toate tipurile de plante.

Caracteristicile chimice:

Pentru a asigura echilibrul nutritiei plantei, toate produsele contin:

Azot: Azotul stimuleaza vegetatia, si este esential pentru asimilare si respiratie. Este un component cheie al proteinei si al clorofilei. Lipsa azotului este recunoscut prin vegetatia galbuie si cresterea lenta.

Fosfor: Nevoia de fosfor este cea mai mare la inceputul perioadei de vegetatie. Un deficit de fosfor are ca rezultat plante de dimensiuni mici, seminte putine, maturarea intarziata si o tenta rosiatica a plantei.

Potasiu: nevoia de potasiu este cea mai mare la sfarsitul perioadei de vegetatie. Potasiul controleaza respiratia plantelor si transportul produselor de fotosinteza. Activeaza  nenumarate  enzime  aflate in concentrarea potasiului in paiele de cereal; daca paiul este indepartat impreuna cu spicul, poate aparea o deficient de potasiu. Deficienta de potasiu este observanta printr-o  crestere lenta, printr-un system radicular slab dezvoltat si o tenta gri a plantei.

Magneziu: magneziul este un component al clorofilei. Deficienta apare prima data la frunzele bazale batrane. Concentratia ridicata de magneziu solubil in apa, evita aparita deficientei de nutrienti si asigura o nutritie echilibrata.

Sulf: sulf solubil direct disponibil plantelor. Studiile au aratat ca, cresterea productiei poate fi realizata prin adaugarea de sulf ; plantele au nevoie de sulf la fel de mult ca de fosfor. Sulful este vital pentru cresterea plantelor, pentru proteina si dezvoltarea semintelor.

Contine micronutrienti intr-un raport echilibrat pentru a complete nevoile plantelor.

Abilitatea de a fi amestecat cu amendamente de sol si acid humic, in functie de nevoile consumatorilor.

Caracteristicile fizice:

Mai mult de 90% din marimea granulelor este intre 2-4 mm. Prin procesul de productie se poate  controla marimea granulelor produse. Produsul contine de asemenea si granule de  1-2 mm necesare spatiilor verzi si peluzelor.

Omogenitatea marimii particulelor granulare face mai usoara raspandirea uniforma a acestora.

Fiecare granula contine toti nutrientii intr-o singura particula, ceea ce garanteaza o cantitate echilibrata de nutrienti catre plante.

Fara pulbere - poate fi utilizata prin raspandire manuala sau mecanizata.

Produs Analiza
(N) P2O5 K2O
15-15-15+TE 15 15 15

 

 

 

 

Societatea Abu Dhabi Fertilizare Industries WLL (ADFERT) certifica faptul ca este producatorul ingrasamintelor granulare NPK GRANDFIELD® FORT.

GRANDFIELD® FORT 15-15-15+TE este garantat, un ingrasamant NPK cu eliberare lenta, care furnizeaza nutrienti solului/plantelor in mod efectiv timp de 90 zile de la data utilizarii.

60% din acest produs se descompune in sol in timpul primelor 60 de zile de la data utilizarii, iar diferenta de 40% ramane in sol pentru urmatoarele 30 de zile.

Doza de aplicare:

GRANDFIELD® FORT poate fi utilizat ca fertilizare de baza cu incorporare, fertilizare la suprafata solului, printr-o singura aplicare sau mai multe aplicari in sezon, pentru culturi cu o crestere lenta.

Culturi de legume                        600-750 kg/hectar

Spatii protejate                          600-1000 kg/hectar

Plantatii pe rod                                        1-3 kg/pom 

Plantatii tinere                                   50-250 gr/pom

Cartofi                                          500-750 kg/hectar

Peisagistica                                            20-30 gr/m2

Terenuri de golf                                      20-30 gr/m2

Dozele de aplicare variaza in functie de continutul de nutrienti din sol si de necesarul de nutrienti ai plantelor.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Despre noi

Orar

Luni - Vineri: 08AM - 17PM

Sâmbătă: 08AM - 11AM

Duminică: ÎNCHIS

Lucrăm și în zilele de sărbătoare.

Meniul